Avisartikler og referanser

Varmepumpe Agder har svært fornøyde kunder. Det er med stolthet vi her fremhever noen av disse. I tillegg trekker vi frem noen avisartikler som viser litt erfaringer med varmepumper i Norden. Trykk på bildene under for å lese artiklene.

Strømleverandøren mente forbruket var for lite

Les om ekteparet Siv og Jarle Pedersen. Hos dem installerte vi luft-vann varmepumpen "kWsmart" fra Toshiba De valgte dessuten vannbårent gulv og Konsmohus. I følge strømleverandørens tabeller skulle det ikke være mulig å ha så lav strømregning i et såpass stort hus. Trykk på bildet for å lese artikkelen.

Svenske forsikringsselskaper med klar tale: - Toshiba uslåelig på kvalitet!

Trykk på bildet under for å lese artikkelen om hvorfor ekteparet Liv Bjørnson og Lars Pedersen nå ville ha en Toshiba Premium. Her får du også noen gode tips for å gjøre et godt kjøp. Trykk på bildet for å lese artikkelen.


Vi sørger for at komforten varer

Det viktigste er ikke om noe skjer med det du har anskaffet deg. Det som teller er hvordan ting blir ordnet hvis noe skjer. Med produsenten i ryggen sørger vi for at du alltid får den hjelpen du skal ha. Les i artikkelen om hvorfor Varmepumpe Agders kunder fremdeles har de mest stillegående varmepumpene, selv når viftemotorene ikke holdt den kvaliteten som er nødvendig i Norge. Her kan du lese hovedgrunnen til at vi ikke lar oss friste av noen billige enkeltinnkjøp, men i stedet krever produsentens garanti i ryggen.

Dette er grunnen til at vi velger å være en trygg, autorisert forhandler.
Astmaen som forsvant

Les om familien Kjærstad. Sønnen Edvind har vært symptomfri fra astma nå i snart 3 år. De kjøpte luft-luft varmepumpe for å få jevn varme og riktig luftfuktighet. Det har utryddet husmidden.